Az élet a belekben lakozik

Tapasztalatok

 

A PROBIOTIKUMOK A JÖVŐ TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐI!  


Azt vallom, a testünknek és lelkünknek a legjobbra van szüksége ahhoz, hogy ezt a világot túlélje.

2016. Szeptemberében rám talált ez a termékcsalád, Kata barátnőm személyében.

Nincsenek véletlenek.

De ki kellett próbáljam, be kellett mérjem ahhoz, hogy ajánlani tudjam.
Az első tesztalanyok jómagam voltam és utána lányom, fiam, majd barátaim.

Én több mint 14 éve lecseréltem a gyógyszereket táplálék kiegészítőkre.

De mindig a piacon lévő legjobbal. Csak GMP minősítésű terméket vagyok hajlandó fogyasztani, mert csak ez garantálja, hogy az van benne és úgy, ahogy a címkén le van írva.

Az eredmények gyorsan jöttek, azóta rengeteg a tapasztalat, néhányat berakok ide, hogy segítsen azoknak, akik most ismerkednek az információval.


 


Ralik Ildikó Július 7-én jött el az irodánkba. Bottal, feldagadt bokával, fájdalommal az arcán. Azt mondta, csak azért jött el, mert megígérte nekem. Rájöttünk, régóta ismerjük egymást, beszélgettünk, vett 2 terméket, s azonnal elkezdte szedni. Amikor az emberek először hallják, látom rajtuk, hogy kétségeik vannak. Ildikó bennem bízott, a termékben még nem :-) Pár nap múlva felhívott. Áradt a boldogság a szavaiból, a bokája már nem dagadt, nem érezte a puffadást a hasánál. Élénk, és bizakodó volt. Ez a NICS érzés :-)
Mit szed?

D-vitamint és Kurkumát.

De bármelyik probiotikus kombinált készítményünkkel, a hatás hasonló lett volna!
 

 

 

2016 októbertől szedem a Cvitamint, a Magneziumot, decembertől pedig a Beautifult és a D-vitamint. Átvészeltem az egész őszt és a telet, megfázás, lehangoltság nélkül. Mellék tünetként az alsó fogínyem, ami már majd egy éve be volt folyamatosan gyulladva s az egyik fogam mozogni is kezdett, teljesen elmúlt, nem fáj, nem érzékeny, nem mozog a fogam!!!! Lehet az összetevők eredménye, de biztosan hozzájárultak a probiotikumok is.S még az ára is jó! Ez nekem egy fantasztikus eredmény

Schnabl Mariann
 

 

2017.08.02: Összesen 5 különböző fogyasztótól kaptam telefonon visszajelzést 1-3 napon belül, s 1-et pár óra múltán:

 

 1. "Szerinted Mariann ez placebo lenne, vagy tényleg érzem, hogy 2nap után, sokkal jobb a közérzetem, reggel nem ébredek fáradtan, a hasam nem puffad, könnyebbnek érzem magam"
 2. "Ez tényleg ilyen gyorsan hat? Magam is alig hiszem. Pár nap után nem fájnak az izületeim, Kurkumásat és d vitamint szedek"
 3. "Ilyen finom shake-et még nem ettem, élvezet. Reggel ittam meg és még délben sem voltam éhes"
 4. Tegnap kaptam tőled az irodában 1 Kids granulátumot hogy megízleljem, amit vettem abból este már bevettem 2-öt. Reggel megint. Nem puffadok, sokkal jobban érzem magam. "
 5. Csúnyán felfáztam, nagyon szúrt a vesém, először azt hittem lumbagho. Anyumnak adtál hasonló problémára Tőzegáfoyás probitikumot, neki 8 szem és hatott, Én most tartok 6 szemnél és komolyan mondom, nem fáj!"
 6. A Bankcenterben az infópultnál be kell jelentkezni személyi igazolvánnyal, ha a NICS irodájába megyek. Ez 11-kor volt. Mikor odamentem, a legkedvesebb már adta is a belépőkártyám. S megkérdezte, hogy van az, hogy én mindig olyan friss, energikus vagyok, ők meg fáradtak mindig. Mondtam így 60 évesen a NICS zrt probiotikus termékeivel tartom karban magam s adtam mindhárom lánynak 1-1 Magneziumot meg D-vitamint. Amikor 3-kor mentem el, láttam fülig ér a szájuk :-) s azt mondták ez tényleg hat! Kérték az infót emailben :-)

A megoldás kulcsa a speciálisan gyártott probiotikumokban van, amiktől a pluszban bennük lévő vitaminok, ásványi anyagok és gyógynövények sokkal jobban szívódnak fel.

 

2017.08.03: Újabb tapasztalat, ebben az a különleges, hogy egy egészségtudatos hölgy tapasztalta meg, köszönjük Balogh Valériának:

 

Mindig is egészségtudatos voltam - lassan harminc éve, hogy az elsô táplálkozáskiegészítôket - akkori tudásunk szerinti legjobb minôségben (C-vitamin, Q10, flavonoidok, Aloe, Noni, algák, Asea, ôssejttes kapszulák stb.) megismertem, rendszeresen fogyasztottam.
 

Ilyen tapasztalatokkal a tarsolyomban találtam rá egy hónapja a NICS probiotikum kapszulákra – és mégis: hirtelen megfordult velem a világ!
 

Ilyen gyors, látványos állapotjavulásokat eddig egy terméknél sem tapasztaltam.

Ennek magyarázatát ebben a filmben találtam meg: A bennünk élô idegenek https://youtu.be/C5DmBZ7OLJ0
 

Jó szívvel ajánlom mindenkinek – én a középiskolában az első biológia órán levetíttetném – 10 év múlva egy sokszorosan egészségesebb, megifjodott, megjavult egészségû társadalomban találnánk magunkat.
 

Magyar kutatású, magyar gyártmányú, magyar forgalmazású csodálatosan komplex kis kapszulákról, amelyek nemcsak az egészséghez elengedhetetlen, megfelelô számú és valóban ÈLÔ PREBIOTIKUMOKAT, hanem mellé EXTRA PROBIOTIKUMOKAT, VITAMINOKAT, ÁSVÁNYI ANYAGOKAT is tartalmaznak.
 

EZÈRT OLYAN HATÁSOSAK! Mindenki számára ELÉRHETŐ ÁRON!

 

Dr. Balogh Valéria
 

 

 

ALLERGIA

Itt az allergiás időszak, de vajon tényleg tartanunk kell a
virágoktól, növényektől, vagy az allergiás reakciókért
nem ők, hanem a mi vagyis a bélrendszerünk a felelős??

 

Erre válasz egy új tapasztalat:

 

Kedves Ági!

Nagyon köszönöm, hogy általad megismerhettem a probiotikus vitaminokat. Eleinte szkeptikus voltam szerintem mint általában az emberek nagy százaléka, azzal kapcsolatban, hogy egy vitamin helyettesítheti az allergiás gyógyszereket vagy enyhítheti esetleg teljesen megszüntetheti az allergiás tüneteket. Az én esetemben ez utóbbi történt. A vitaminok szedésével nagy öröm felkelni úgy nap mint nap, hogy szelel az orrom vagy nem törlöm véresre a szemem. Örülök, hogy a gyógyszerek szedése nélkül újra sokkal komfortosabban létezem. Jobb a közérzetem is. Tényleg hálás vagyok. A probiotikus vitaminokat őszintén és bátran ajánlom mindenkinek.

Üdvözlettel: M.S. Egy nagyon elégedett vásárló! :)
 

 

 

Mire képesek a probiotikumok? Asztma

Mire képesek a probiotikumok?

Még csak most kezdenek rájönni a kutatók.

De, hogy nálunk már mire képesek, azt a rengeteg és gyors tapasztalatok bizonyítják.

Bár ezt a tapasztalatot Nóri csak később fogta fel, eddig ez az egyik legjelentősebb!

 

Drágáim, képzeljétek, mire döbbentem rá ma.

Hetek óta osztom meg veletek a tapasztalatokat egy új szépség termékről, ami csodásan hatékony. De ez eszembe sem jutott, pedig....
 

Ma egy kedves ismerősömmel beszélgettünk az irodába menet. Elmondta, hogy barátnője tüdő fibromában szenved, s azzal hívta fel, hogy megköszönje, hogy megismertette vele a NICS probiotikus termékeit, mert nem fullad, hosszú sétákat tud megtenni, lépcsőt mászni és nincs az a sípoló köhögése.
 

(C-vitamint, Multivitamint, Beautifutl szed) S akkor leesett. Nem is emlékszem, mikor használtam utoljára az inhaláló spray-met, ami szteroidot tartalmaz!!! Otthon vannak a kiváltatlan vények.
 

MERT NINCS RÁ SZÜKSÉGEM!

Boldog vagyok. Nektek is ki kell próbálnotok! 

Galánfy Nóri
 

 

 

Napozás   D-vitamin

 

 

Kutatások igazolják, hogy nem elég a D-vitamint szedni, vagy napozni, mert beigazolódott, hogy a D vitamint a beleinkben lévő bélbaktériumok alakítják át 25-Hydroxy D hormonná. Ez tud hasznosulni.

 

Sokan mondják, milyen jó szinem van, milyen barna vagyok. Pedig még nem is nagyon napoztam, legtöbbet akkor voltam napon, amikor a medencénket felállítottam. Féltem is kicsit, mert leégésre hajlamos vagyok. Nem vagyok kreol bőrű! De rögtön barnultam. S nagyon!


Schnabl Mariann

 

 

Családdal voltunk Júniusban Olaszban. A fiam s én is fehér bőrűek vagyunk. Több hónapja szedjük a probiotikumokat. Egyikünk sem égett le! A lányom már barna volt, mégis leégett. Ő nem szedi. Ezt mindenképp a termékek javára kell írnom!
 

Rakota Mónika

 

 

Fehér bőrű vagyok, mégsem égtem le, nincs hámlás, fájdalom, köszi NICS termékek :-)
 

Galánfy Nóri

 

 

Szeretek barnulni és nem égni. Szolárium helyett a napból taplalkozni. És ezt a színt sokáig megőrizni.
Jelentem a D vitamin remek partnerem ebben!!!! A weight control és a shake pedig abban, hogy nem érzem magam osztályidegennek fürdőruhában! 2 hónap -8 cm; - 4 kg úgy hogy NEM KOPLALOK, sőt!

 

Kertész Beáta Budapest

 

 

C VITAMN és D VITAMIN

 

Sajnálom, hogy nem hallgattam Rád, mikor azt mondtad, hogy vegyek meg három havi adagot, próbáljam ki, mert összetétele biztosan észrevehető és érezni fogom a gyors javulást .
Én az októberi vérvételem után mégis elkezdtem az orvos által kiírt gyógyszert / én nem szedek különben a fájdalom csillapítókon kívül mást/ , három hét múlva újra vérvételt kértek, mert az első vérvételi eredményem igen rossz eredményt mutatott.

A második vérvételi eredményem még rosszabb volt. pedig szedtem a kiírt gyógyszert.
Ekkor hívtalak fel , hogy ki kérjem a véleményed illetve segíts, javasolj valamit, mert nem szeretnék "lerobbanni"
Elkezdtem a C VITAMNT, , D VITAMINT napi háromszor.. Az az igazság egész évben sokat dolgoztam , sok mindenem mentem át..... és elfáradtam. Szerintem ez mind a lelki bajhoz vezetett ez okozhatta , mert tegnap voltam megint vérvételen és már jobbak az eredmények alig van csillagos az eredmény papíron.

Immunrendszerem megerősödött, már fittebbnek érzem magam pedig egy hónap telt el , hogy megfogadtam tanácsod és szedem az általad javasolt vitaminokat.

Segítséged megköszönöm.


Szia ! Zsu" Botka Lajosné kiskunhalas

 

 

ÉLŐFLÓRA KOMLEX+  

D vitamin+Calcium


A pajzsmirigy alulmüködödésem van a D vitamin napi szintü használatával sokkal jobb a közérzetem, nincsenek evésrohamaim.

Bartha Lajosné Icu
 Februárban eltört a karom, 2 hétig szedtem napi 2 D vitamint és gyönyörűen összeforrt a csont! Ráadásul a szemem is javult!

Somogyvári Péterné
 Az iskolában szemüveget kellett használnom, de anyukám napi szinten adja a D vitamint és a multit, és egyre jobban látom szemüveg nélkül a táblát!
Mogyoró Tamás

 Régi kedves ismerős terapeuta társam jobboldali pajzsmirigy göböcskéje felére csökkent másfél hónap alga, magnézium és d hatására....ja és mellékesen lapos has szindrómája lett...
Következő etapban zsigeri zsírt bont, jövök az eredményekkel szeptember elején...
Kertész Beáta

 

 

ÉLŐFLÓRA KOMLEX+  

Cvitamin és Multivitamin

 


Összetalálkoztam egy új fogyasztóval hétvégén egy buliban. Pénteken vett C-vitamint és Multivitamint. Pénteken és szombaton bevett 1-1-et mindkettőből. Nyakamba ugrott és azt mondta, nem tudom mit csináltál velem, de ma késő délután pihenő helyett kitakarítottam, porszívóztam, kimostam a hűtőt és most itt vagyok és még fáradt sem vagyok na meg az ára is jó:-) 


Igen ez így volt, azóta folyamatosan szedem, néhány hete a Beautifult. Nagyon jók a termékek, elkezdtem vele foglalkozni is, családtagjaim már fogyasztják és egyre több barátom.

Galánfy Nóra Budapest

 

 

 

Orvosi vizsgálat, vizeletben mért PH min.8

 

Mindez annak ellenére, hogy iszok kávét bőven, eszek húst...szóval nem igazán lúgosítok. :) Az orvos azt mondta, bizonyára sok zöldséget fogyasztok. Hm...mostanában még ez se annyira igaz, bár próbálok rá odafigyelni. Viszont szedem a multivitamint kb. két hete. A pozitív változásokat azonban pár nap után éreztem, nem úgy mint korábban más termékeknél. Józsa Attila Budapest tapasztalata: Csak ajánlani tudom

- saját tapasztalat alapján

 

 

ÉLŐFLÓRA KOMLEX+  

Kids gyerekvitaminAz új őrület! Nagyon el kell dugni, egyébként pillanatok alatt elfogy, annyira finom. De nem csak a gyerekek, hanem magam elől is
Józsa Attila Budapest

 


A kisfiam szeptemberben ment óvodában. 1 hét ovi, 2 hét otthon. Mindig beteg volt! Január óta adom neki a Kids-et és már a negyedik teljes hetet jár óvodába!
Kiss Csabáné

 

 

ÉLŐFLÓRA KOMLEX+  

Kids gyermekvitamin

 

Kipróbálásra kaptam Marianntól 3hónapos gyerekvitamint. Már nagyon sokfélét evett kislányom, de folyamatosan lebetegedett az ovodában. Ezért nem volt sok bizodalmam, bár Mariannt régóta ismerem.
Az első hónapban egyszer otthon kellett maradnunk 3napig, de hamar túlestünk az orrfolyáson, a láza is csak 1 napig volt. Azóta nem volt beteg.
Ez a termék kíváló, az íze is finom, nem fanyalog, sőt kéri. el kell dugnom. naponta kettőt engedek. Megvettem az egyéves adagot, havi szinten 4000-be kerül. az árával is elégedett vagyok. Már mi is esszük a férjemmel a Cvitamint és a Dvitamint.
Váraljai Edina Szekszárd

 

 

ÉLŐFLÓRA KOMLEX+  

Kurkuma+tömjénfa


70 éves vagyok, az ízületeim nagyon fájtak. Kurkumát régóta szedek, de a térdem akkor is fájt, a kezem, főleg a kisujjam sajgott.
Elkezdetem enni Mariann javaslatára a nics kurkumáját. Régóta ismerem őt, mindig jó termékeket ajánlott nekem. A fájdalom jelentősen csökkent, mára már szinte eltűnt. Most már szedem a Multivitamint is, és a Beautifult. Nem vásárolok semmit a patikában azóta, a férjemnek vettem Szabalpálmát. Ezekben a vitaminokban sok probiotikum van, így a bélrendszerünket is helyre teszi.
Gimesiné Gabi Dinnyés

 

 

ÉLŐFLÓRA KOMLEX+  

Kurkuma+tömjénfa

 

Fantasztikus!!!!
Anyukám a felnőt játszótéren, nagyon büszke vagyok Rá és hálás köszönet a cégünk Kurkuma termékének fitten frissen 79 évesen.

Nóri Galánfy 

 

ÉLŐFLÓRA KOMLEX+ 29 összetevővel!   Beautiful Kollagén+hialuronsav+Omega3+élőflóra komplex
 


 

 

Nekem a "szépség " kapszula csúcs!
Igazából úgy nem is gondoltam rá,csak szedem,szedem...mindenki mondja milyen szép az arcom...ahhh botoxolni sem voltam már egy éve(fél évente mindig megyek) de én is észrevettem,hogy igazából azért nem megyek mert nincs rá szükség...esküszöm akkor gondolkoztam ez a kapszula hatása!!!!
Még van belőle ,de most odamentem ,hogy megszámoljam mennyi...és most olvasom napi 3/1 a javasolt,én meg 1-et szedek
Na mától 3-at!
Farkas Rita Budapest

 

 

Kedves barátnőm Beautiful hatásának köszönhetően elbúcsúzott felfázásától, bőrproblémájától; és köszöni szépen energetikailag nincs szüksége napi 3 duracellre...
Kertész Beáta Budapest

 

 

Februárban 3,5 cm-es cisztát találtak a méhemben. júniusban kellett visszamennem ultrahangja. Nagyon meg voltam ijedve, nem akartam műtétet. De az ultrahang nem találta a cisztát!!!
Beautifult, a D-vitamint, a Multivitamint szedem.
köszönöm probiotikumok
Csongrádi Anna Mária

 

 

 

ÉLŐFLÓRA KOMLEX+  

Magnezium+B6


Nagyon fájt a fejem, ebben a szeles tavaszi időjárásban mondjuk nálam megszokott. Kaptam egy zacsit, amiben ez a termék volt. Az nagyon tetszik, hogy mindegyik külön van becsomagolva, még a kapszulás is. Na szóval, rögtön megettem, az íze finom volt. 10perc múlva elmúlt a fejfájásom, ami ilyenkor napokig is eltart.
Megvettem az egész dobozzal! A férjem sokat idegeskedik a munkája miatt, a fiam pedig sportol. Eddig a MagneB6-ot vettük, de nem sok eredménnyel. Eltelt egy hét és a szkeptikus férjem, azt mondta, na ez végre hat is, amiket eddig vettél drágám azt felesd el. A fiam is beszámolt pozitív eredményről, nem érezte olyan fáradtnak magát meccs után, s a lába sem görcsölt be.
Amint elfogynak az előzőleg patikában vettek, C, D, és vitamin, ebből a termékcsaládból fogom megvenni.
Zita Budapest

 


Éjszakai lábgörcseim voltak, hiába szedtem a Magne b6-ot, nem szüntek a panaszaim! Mióta a NICS magnéziumját szedem, a görcseim megszüntek!
Mogyoróné Kerti Rita

 

 

ÉLŐFLÓRA KOMLEX+  

C-vitamin


Azt gondolom, már bőven elég ideje szedjük a megvásárolt készítményt ahhoz, hogy igazán érezhessük jótékony hatását.
Örömmel hallgattam szkeptikusabb és kevésbé szkeptikus családtagjaim beszámolóit a kedvező hatásokról. Van akinél csak általános közérzet-javulást "okozott", de volt akinek az emésztését tette helyre, amivel már oly régóta küzdött.
Szóval valóban hitelesen tudom és merem ajánlani másoknak a készítményeket.
Tanyik Eszter Nyíregyháza

 

 

ÉLŐFLÓRA KOMLEX+  

Algae 4all


Az Alga készítményt szedtem régebben egy másik cégtől. Az is jó volt, de nehezen lehet beszerezni az ára is borsos volt és por formájában kellett felodlva meginni. Az íze elég rossz.
Nagyon megörültem, amikor hallottam, hogy a NICSnek is van. Megvettem, fogyasztom és nagyon jó!

 


Én úgy gondolom,hogy az egyik legjobb tisztitó és immunerősítő! Saját tapasztalat: Március 14-én operáltak teniszlabda nagyságú daganatom volt,és még nagyon sok mindent távolítottak el a hasamból ami nem odavaló volt! Műtét előtt kezdtem el az algát szedni,így a műtét után is jobb volt az állapotom! A lábadozás könnyebben ment,pedig aki tudja,hogy egy ilyen műtét mivel jár annak nem kell ecsetelnem,hogy mennyi idő a felépülés! 4-5 hónap! A környezetemben mindenki csodálkozott,hogy én már 2 hét után fölkeltem! Folyamatosan szedem az algát! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Tisztít! Erősít! 

Andrea Sebők
 

 

ÉLŐFLÓRA KOMLEX+  

Szabalpálma+Csalán+Tökmag
 


Már több hasonló készítményt kipróbáltam, megvettem mindig amit a gyógyszerész, orvosom s amit a reklámokban hirdetettek. Nem sok sikerrel.
Most ezen a terméken volt a sor, s mint a reklámokban, átalszom az éjszakát.
Pali Dömsöd

 

 

ÉLŐFLÓRA KOMLEX+  

Multivitamin Goji bogyóval

 


A C vitaminra szükségem van, dohányzom. A multivitamin pedig szükséges. mindkettőt megvettem. 3 nap után elmúlt a csípő fájdalmam.
Egészségügyis vagyok, ez elvileg se a C-től se a Multivitamintól nem lehet. De lehet, hogy a probiotikumtól múlt el?
Mert azóta sem jött vissza a fájdalom.
Györgyi Budapest

 

 

Súly kontroll


Múlt héten szlovákiai vendéglátónk férje titkos tapasztalatát is megtudtam.
Felesége nagy könyörgésemre titokban nekiállt zsírt bontani. Természetesen csak azért, mert elborzasztottam zsigeri zsírértékeivel.
Amikor a törzsvendégek elkezdték dícsérni, rengeteg tapasztalatot osztott meg. Nem kíván annyi süteményt a cukrászdájában; tele van energiával; és a tizen évvel ezelőtti féltve őrzött kosztümkabát sztoriját.
Férje eközben mert látta hogy változás állt be a családi súlybusinessben - nem akart lemaradni. Nekem nem dicsekedett, csak elkezdte szedni Ő is a weight kontrollt.

Aztán utolsó találkozásunkkor elköszöntünk, megdicsértük milyen fess és energikus. És akkor lebukott. S azt hitte elindultam már, és a még ott várakozó hölgykoszorúnak boldog mosollyal nyugtázta: Ő győzött. 5kg-ot fogyott!!!

Kertész Beáta Budapest

 

 

 

Újabb csodálatos tapasztalatok, köszönjük Rácz Anettnek:
Beszéljenek ma helyettem a terméktapasztalatok:


Sziasztok, én régóta, folyamatosan vérszegény vagyok, nagyon durva vashiánnyal. Az algával kezdtem, utána ezt egészítettem ki a multivitaminnal. Hosszú idő óta először szuper a vérképem, minden értékem rendben van! Persze nem megy egyik napról a másikra, de van látható és mérhető eredménye.
Szabó-Farkas Emese, Nyíregyháza

 


Multivitamin+Goji bogyóról csak pozitív tapasztalataim vannak!

 • élénkít, energikusabbá tesz
 • tettre kész és jókedvű vagyok tőle
 • erősíti az immundrenszert
 • nincs negatív mellékhatása

Juhász Anita, Nyíregyháza
 

 


Sziasztok.
Én a multivitamint szedem 3. hónapja és tapasztalom az előnyeit:

 • Könnyebben ébredek
 • Erősebbnek érzem magam napközben
 • Nincs tőle farkas éhségem mint a korábbi multivitaminoktól

Bátran ajánlom!!

Juhász Roland, Nyíregyháza

 


Sziasztok! Édesanyám második hónapja szedi a multivitamint. Tudni kell róla, hogy inzulinos cukorbeteg, Napok óta a cukra igen alacsony lett így most már kevesebb inzulint kell adagolnia.
Mátrai Ildikó, Nyíregyháza

 

 

2018.Szeptember  

 

ADHD, SN, Autizmus,  

kutatások igazolják a probiotikuok hatákonyságát

Sajátos Nevelést Igénylő Gyermek ( SN )
 


A gyermek visszahúzódó, sok rossz tapasztalata volt az életében. Nem barátkozott senkivel. és a héten anyuka , aki szintén nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb és sokkal szebb a bőre. :-) :-) :-) ( BEAUTIT ÉS MAGNÉZIUMOT szed ) 3 hónapja szedik a probiotikumos készítményeket. Az osztályfőnök szólt, hogy a gyerek elkezdett barátkozni. Nyitott az osztálytársai felé és azok is a gyerek felé.
Mivel javul a mikrobiom és igy a sok emésztetlen anyag a bélen keresztül nem jut ki és el az agyba, ezért kevésbé iteges, kezelhetőbb, stb.
Annál jobb érzés nincs, mint amikor az ember egy gyereknek tud segíteni.
Véghné Oláh Ibolya

 

 

Az állatoknak is van béflórája!  


Sziasztok! Tegnap felhívott egy fogyasztónk és nagyon érdekes tapasztalatot osztott meg velem. 15 éves németjuhász kutyája van akinek keringési elégtelensége és izületi problémái vannak. Lábai bevizesedtek, nehezen mozgott. A kutya napi 1-1 kurkumás élőflórás termékünket kapott 3 nap után, a kutya sokkal jobb kedvű, lappadt a lába, többször felkelt futott egy kört. Nagyon boldog a gazdi is:-) Na ez nem lehet placebo...
Baranyai Antal

 

Tanácsadás és termék rendelés

Amennyiben kitöltöd az űrlapot, a megjegyzés rovatban megírhatod legfontosabb kérdésedet, hamarosan válaszolok és felhívlak.