Az élet a belekben lakozik

Szemerő Lutein + Zeaxanthin +pre és probiotikum

Cink, Szelén, A-vitamin, E-vitamin, Fekete áfonya,  

Lutein, Zeaxanthin+Élőflóra komplex

 

 

 

Fontos, hogy a szemünk védelméről is gondoskodjunk.
A szemünk fényét számos káros külső hatás fenyegeti nap mint nap.
UV sugárzás, Képernyők és LED-es kijelzők, Egészségtelen étrend és életmód, magas vérnyomás.....

A Lutein+Zeaxanthin termék összetevői:

  • Lutein 
  • Zeaxanthin 
  • Fekete áfonya kivonata 25% antocianin
  • Cink, Szelén
  • A-vitamin
  • E-vitamin,

Lutein

A zsírban oldódó lutein a béta-karotinnal együtt, a karotinoid típusú antioxidánsok vegyületcsoportba tartozik.

Zeaxanthin

A lutein, a zeaxantinnal együtt a retinában található úgynevezett sárgafolt alapvető alkotója. Ezt a két mikrotáp-anyagot a szervezetünk nem tudja előállítani, ezért csupán megfelelő táplálkozással tudjuk bevinni.

Fekete áfonya kivonata 25% antocianin

Az antocianinokban gazdag fekete áfonya kivonata jelentős antioxidáns tartalmú.

Cink

A cink részt vesz a normál szénhidrát-anyagcserében, a makrotápanyagok, a zsírsavak és az A-vitamin normál anyagcseréjében, valamint a normál sav-bázis egyensúly fenntartásában. Hozzájárul a normál csontozat, a normál látás, a haj, a köröm és a bőr normál állapotának fenntartásához. Továbbá hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a normál szellemi működés fenntartásához, a normál DNS-szintézishez és a vér normál tesztoszteron szintjének fenntartásához. Szerepet játszik a sejtosztódásban, a normál fehérjeszintézisben.

Szelén

Nevét Szelénéről kapta, a görög mitológia Hold istennőjéről. Az 1800-as évek végére bizonyították be, hogy nélkülözhetetlen nyomelem a szervezet számára, mivel egy bizonyos glutation-peroxidáz nevű enzimet tartalmaz, mely megvédi a szervezetet a testünkbe került mérgekkel szemben. A szelén csupán 10-15 mg mennyiségben található meg az emberi szervezetben. A szelén és az E-vitamin kölcsönösen fokozzák egymás jótékony hatását, így hozzájárulnak a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, illetve az immunrendszer normál működéséhez.

E-vitamin

Zsíroldékony vegyület, amely a májban, a zsírszövetekben, a szívben, az izmokban, a vérben, a mellékvesékben és az agyalapi mirigyben raktározódik. Hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

A-vitamin

Az A-vitamin zsírban oldódó vitamin. Ahhoz, hogy az emésztőcsatornából felszívódjon, zsírokra és ásványi anyagokra van szükség. Kétféle formában fordul elő az egyik az A-elővitamin, a másik az A-provitamin, amit karotinként ismerünk. Hozzájárul a nyálkahártyák, a bőr normál állapotának fenntartásához. Részt vesz a normál vasanyagcserében, szerepet játszik a sejtek differenciálódásában. Hozzájárul a normál látás fenntartásához és az immunrendszer normál működéséhez.
 

MAGAS HATÓANYAG TARTALOM  

Komplex termék

Elérhető ár 15 komponens élőflórával  

Kíváló ár/érték arány!

Tanácsadás és termék rendelés

Amennyiben kitöltöd az űrlapot, a megjegyzés rovatban megírhatod legfontosabb kérdésedet, hamarosan válaszolok és felhívlak.