Az élet a belekben lakozik

Kapcsolat

Az út amivel idáig értem, rögös volt. Ezen a képen 61 éves vagyok, retusálás nélkül. 
1 évesen bélcsavarodással mütöttek. Emésztőrendszeri problémáim már gyerekoromban megmutatkoztak. Sok mindenre allergiás voltam, pedig ez abban az időben nem volt általános. Bár intenzíven sportoltam, a sportorvosi EKG nálam külön tortúra volt. A 11 órás mütét hozadéka. 

Majd gerincsérvek, izületi gyulladások alakultak ki. Vállalkozóként, rengeteg stressz ért. Kialakult a pánikbetegség, légzés leállás. 

30 évesen már sok gyógyszert szedtem. Köztük szteroidokat. 50 évesen az éreztem váltanom kell. mert az életem így rövid lesz és az akkor 11 és 22 éves gyermekeimet nem akarom egyedül hagyni.  

Az alternatív gyógymódok, természetes készítmények felé fordultam, több természetgyógyász kurzust elvégeztem. Az első időkben is javult az állapotom, de az igazi áttörést a 2016-os év ősze hozta. 

Természetgyógyász barátnőm megismertette velem, a Natural Immune Control System zrt szegedi cég probiotikus termékeit. Ezidáig nem sokat tudtam, tanultam a bélflóráról, mikrobiomról, probiotikumokról. 
Beleástam magam a témába, kipróbáltam a készítményeket és elköteleztem magam. Első körben magamon próbáltam ki, hisz ennél jobb és meggyőzőbb tapasztalat nem létezik! Rájöttem sok összefüggésre, rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem. 

Elmondhatom, ma egészségebb vagyok, mint 30 évvel ezelött. Ma már előadásokat tartok a témából, sok embernek segítettem. 

Schnabl Mariann
Tel: +36703368009
E-mail: nicszrt.schnabl.mariann@gmail.com

Tanácsadás és termék rendelés

Amennyiben kitöltöd az űrlapot, a megjegyzés rovatban megírhatod legfontosabb kérdésedet, hamarosan válaszolok és felhívlak.