Az élet a belekben lakozik

Double 8X4U

Az ÚJ termékünk a DOUBLE 8x4U növényi kivonatokat és saját vérvonalú probiotikumokat tartalmaz.

 

Növényi por vagy kivonat? Mi a különbség?

Növényi por: (őrlemény) a növényt szárítják és finom porrá őrlik. Természetes hatóanyagokat tartalmaz, de sajnos csak igen kis mennyiségben van jelen a kapszulában.

Növényi kivonat: (extraktum) ezzel szemben, a növényből kivonják a hatóanyagokat, amelyek akár 50-szer 200-szor is többet tartalmazhat a sima pornál. Mai világunk sajnos nem arról szól, hogy egészségesen étkezünk. Ráadásul növényeink egyre kevesebb hatóanyagot tartalmaznak. Vagyis még az egészséges táplálkozásnál is lehetetlen a megfelelő hatóanyagot, tápanyagot bevinni. 

Ha egy kutyára azt mondják, hogy pedigrés, az törzskönyves, fajtatiszta kutya. A törzskönyv tartalmazza a vérvonalat, az ősöket. Minél hosszabb a vérvonal és az ősök között minél több a díjnyertes, vagy valamiben kimagasló teljesítményű ős, az állat annál biztosabban örökli ezen tulajdonságokat De így van ez a lovaknál, szarvasmarháknál stb. Egy jó vérvonal mindennél fontosabb. Ezzel ellentétben, egy szaporító ezekre nem figyel, az egyedek gyengébbek, sérülékenyebbek lesznek! Miért is irom ezt?

Mert ebben a termékünkben SAJÁT VÉRVONALLAL RENDELKEZŐ BAKTÉRIUMOK vannak. N.I.C.S. nevét viselhetik! Olyan ösőkből szaporítják, amelyek erősek, ellenállóak és a szaporítás során is különleges odafigyeléssel dolgoznak.

A alábbiakban felsorolt hatóanyagoknak igazolt hatásuk van, a népgyógyászatban évszázadok, évezredek óta használják, de a mai kor kutatásai is ezt igazolják. 

A tanulmányaim során, számos gyógynövényről tanultam, ezeket most megosztom, kiegészítve a hivatalos oldalakról vett kutatási anyagokkal.

Ez a termék a különleges szinergia elvén alapszik, amikor több gyógynövény kivonat egymás erejét képes megsokszorozni!

"A szinergia görög eredetű szó, mely együttműködést, együtt való hatást jelent. Több tudományban használt fogalom, mely azt a rendszerelméleti elvet illetve helyzetet fogalmazza meg, mi szerint az együttműködő részek eredményessége nagyobb a különálló részek eredményeinek összegénél."

16 komponens komplett ára mindössze

38 300 HUF / doboz

A doboz 200db egyenként becsomagolt terméket tartalmaz! Ára 38.300Ft

A termék fejlesztésénél, összetételénél figyelembe vették, a jelenleg problémákat okozó posztcovidos tüneteket

 

Kínai bazsalikom kivonat 

Számos magyar neve perilla, feketecsalán, vadszezám, kínai bazsalikom 

A perillát i. sz. 500-ban regisztrálták gyógynövényként, először „su” néven a Ming Yi Bie Lu című gyógyszerészeti munkában, általános roboráló hatást tulajdonítottak a növénynek. forrás magyargazdasag.hu

A japán és a kínai gyógyszerkönyv már 30 évvel ezelőtt is bővebben tárgyalta a Perilla frutescens farmakológiai hatásait. 

Antidepresszáns hatást tulajdonítottak neki; erőteljes izzasztó, köptető, láz- és köhögéscsillapító hatása miatt pedig meghűlés ellen alkalmazták. Leírásuk alapján a perilla drogja tehermentesíti az emésztőrendszert, görcsoldó, szélhajtó hatása révén oldja a hasi görcsöket, szabályozza a gyomor-bélrendszeri (gasztrointesztinális) működést, megvédi a szervezetet a tengeri ételek okozta esetleges mérgezésektől.

Használják továbbá asztmatikus köhögés csillapítására, várandós anyáknál alhasi görcsök oldására, hányinger, émelygés csökkentésére. 

Tudományosan igazolták allergiaellenes hatását is. 

 

Homoktövis kivonat

 

A homoktövis évezredek óta az első helyen szerepel a gyulladások, fertőzések, nőgyógyászati problémák, vese, szív, máj, és bőrproblémák kezelésében. Felhasználhatóságának univerzálissága azért lehetséges, mert kiemelkedően magas vitamin és ásványi anyag tartalommal bír.  

 

A homoktövisben rengeteg vitamin és ásványi anyag megtalálható, illetve antioxidánst, ami köztudottan rákmegelőző hatással bír. 
Tartalmaz: A-, C-, B1-, B6-, E és K-vitamin, karotinoidokbioflavonoidok (pl. likopin), szerves savak (alma-, oxál-, borostyánsav), trigliceridek, glicerophospholipidekphytoszterolokpolifenol összetevők, ásványi anyagok (K, Mg, Ca, Na, FeMnCu, Co). 

Igazolt hatásai lapján: 

Késlelteti az öregedési folyamatokat, óvja a bőrt, felgyorsítja az égési, és fagyási sérülések gyógyulását. 

Kifejezetten ajánlott a húgyúti fertőzések kezelésére, a veseproblémákra, hiszen semlegesíti az apró homokszemcséket.

Az emésztőszervekre, és gyomorra is pozitív hatással bír, illetve speciális zsírsavösszetétele miatt csökkenti a vér koleszterinszintjét is. A májfunkciót képes serkenteni. 

 

 

Közönséges pagodafa vagy japánakác 

A hagyományos keleti gyógyászat alapvető eszköze a közönséges japánakác. Hatalmas kerek lombkoronája, 15-25 méter magasra feltörő törzse impozáns megjelenést ad ennek az Európában is elterjedt virágos fának. Pagodafának is nevezik, hiszen a tudósok, bölcsek fájaként is tisztelik keleten. 

 

Legismertebb hatóanyagai a rutin és a quercetin.

A jelenlegi kutatások azt állítják, hogy a rutin segíthet megtartani az érfalak rugalmasságát, csökkenti a hajszálerek elpattanását, csökkenti a kapilláris áteresztőképességet és megakadályozza a magas vérnyomás okozta szövődményeket.  

Az Experimental and Therapeutic Medicine-ben megjelent egyik 2018-ban állatokon végzett kísérlet szerint gátolja a szívbetegségek kialakulását az ERK1/2 és Akt.különleges fehérje enzim aktiválásán keresztül. Az egyik leghatékonyabb dózis, amit szívbeteg sertéseken alkalmaztak, 45 mg/kg/testtömeg volt. A szívbeteg sertéseknél a rutin vitamin alkalmazása csökkentette a szívben az elhalt szöveteket, gátolta a vizeletben a fehérje koncentrációt, és javította a vérkeringést.  forrás: medicinenet.com

Egy másik, a Human & Experimental Toxicology-ban megjelent 2014-ben állatokon végzett tanulmány pedig azt állítja, hogy a rutinnal és quercentinnel való kezelés csökkentette a magas sótartalmú étrend szív-és érrendszerre tett hatásait hipertenzív patkányoknál. Valójában, ezeknek a bioflavonoidoknak a kombinációja sokkal hatásosabb, mint a nifedipinnel való kezelés, melyet magas vérnyomás és mellkas fájdalom esetén szoktak alkalmazni. forrás: uk.sagepub.com

 
 Ezek mellett kalciumban, magnéziumban, cinkben, vasban, krómban, szelénben, zsírsavakban, flavonoidokban és E-vitaminban is gazdag! 

Miért fontos a rutin számunkra? 

erősíti az érfalakat, fokozza rugalmasságukat 

hatékony kiegészítő viszerek, aranyér, lábszárfekély, érgyulladások esetén 

kedvezően hat a vérnyomásunkra, vércukor- és koleszterinszintünkre 

az éleslátás támogatója 

csillapíthatja a görcsöket, epilepsziás rohamokat is 

Kedvezően befolyásolja az allergiákat és a hisztamin érzékenységet is! 

 

quercetin igazolt hatása 

 • csökkentheti a gyulladást a szervezetben. 
 • hatékony lehet az epekő megelőzésében. 
 • segíthet meggátolni és kezelni az öregkori hallás károsodást. 
 • segíthet megvédeni a szív és érrendszeri betegségek ellen. 
 • megvédheti a vesét a szabad gyökök károsító hatásitól. 
 • segíthet meggátolni vírusok okozta fertőzések kialakulását. 
 • csökkentheti a koleszterinszintet. 
 • javíthatja az állóképeséget. 

Antioxidáns tulajdonsága miatt is érdemes fogyasztani. Gyulladáscsökkentő hatásával egyetemben jó alternatíva lehet a csalánkiütések, az allergiás tünetek enyhítésére. 

 

Kamilla kivonat

 

 

 

A kamilla, avagy orvosi székfű régóta ismert a népi gyógyászatban, de jótékony hatását orvosi kísérletek is igazolják. Alkalmazási területe igen széles, így bátran állíthatjuk, hogy az orvosi székfű igazi csodaszer. 

Orvosi kísérletek bizonyítják, hogy a kamillában található anyagok az agy és az idegrendszer ugyanazon területein hatnak, mint a nyugtatók, így eredményesen oldják a stresszt és a szorongásokat. 

Külső és belső gyulladásgátlónak is kiváló. Enyhíti a gyomorgörcsöket és segíti az emésztést: A kamilla erős görcsoldó és gyulladásgátló, ezért hatékonyan kezelhetőek vele a gyomor- és bélgörcsök.  enyhíti a belek egyéb fájdalmát is, és megszabadít a felfúvódástól. 

Vannak akik azt mondják allergiásak a kamillára. A kamillában nincsenek olyan vegyületek, melyek súlyos allergiás reakciót váltanának ki!

Valójában, inkább az lehet az ok, hogy a vadon begyűjtött növénybe belekeveredhet a növénnyel rokon, ahhoz nagyon hasonlók, mint pld az Anthemis cotula (nehézszagú pipitér), amely viszont jelentős mennyiségben allergizáló. Ezért is jó, hogy itt kivonatot tartalmaz a termék, mert ez kizárja a szennyeződést.

 

 

Olajfa kivonat 

 

A Bibliában az „élet fájaként” említik az olajfát. 

Tudományos bizonyítékok támasztják alá, hogy az olajfából származó kivonatoknak–beleszámítva a leveleket is-egy saját egészségmegőrző repertoárja van, mely legyőzi, vagy ellenáll a fertőző organizmusoknak és erősíti az immunrendszert. Az olajfalevél tartalmaz telítetlen zsírsavat, valamint fontos polifenol, béta karotin, szkvalén és  E-vitamin forrás. 

Antioxidáns hatású, fontos szerepet játszik a hormonműködés szabályozásában, erősíti az immunrendszert, és fokozza a toxinok kiválasztását. 

1995-ben használták előszőr klinikai terápia során. A tapasztalatok alapján elmondható, hogy az olajfa egy nagyon ígéretes és különleges hatással rendelkező növény, mely a gyógyításban igen sokrétű szerepet kaphat.

A kutatások és klinikai tapasztalatok szerint jótékony hatással lehet azoknál a betegségeknél, melyeket vírusok (például influenza, közönséges nátha, hepatitis B, herpesz, övsömör, stb.), retrovírusok (HIV), baktériumok (encephalitis), gombák (Candida a.) és protozoanok okoznak. 

Különleges értékét elsősorban az asqualen és az oleuropein hatóanyag adja. 

Az oleuropein erőteljesen segíti a szív vérellátását, tágítja a koszorúereket, kiküszöböli a szívritmuszavarokat és rendkívül hatásos görcsoldó hatása is. 

A gyógynövénynek koleszterincsökkentő hatása is van, ám jelenleg a kutatások szerint az oleuropeinnek az olajfa többi hatóanyagával együtt kell bejutni a szervezetbe ahhoz, hogy ezt a kedvező hatását kifejthesse.

 • allergiás tünetek enyhítésére, megszűntetésére 
 • vírusos betegség megelőzésére és hatékony kezelésére (például herpesz, influenza, általános megfázás) 
 • gombás fertőzések 
 • gyulladásos betegségek 
 • ízületi gyulladások enyhítése 
 • légúti megbetegedések esetén (asztma, bronchitis) 
 • tartós immungyengeség leküzdése 
 • érrendszeri rendellenességek 
 • magas vérnyomás 
 • krónikus kimerültség és depresszió kiküszöbölése.  

 

 •  
 •  
 • Rozmaring kivonat  
 • Forráskép megtekintése

 

A rozmaring ősidők óta jól ismert fűszer- és gyógynövény. Nekem is egyik kedvencem, imádom az illatát. 

Ahogy a levendulánál is, képtelen vagyok úgy elmenni egy rozmaring bokor mellett, hogy ne morzsolgassam finoman meg és illatát magamba szívjam.

 

Különleges természetes ellenszere az ízületi gyulladásoknak. Hiszen hány gyógynövényről jegyezték fel a történelem írói, hogy azt királynék és/vagy császárok is előszeretettel alkalmazták? Ők olyan fontos és kiemelt személyek voltak, akik csak a legjobb kezelésekben részesülhettek Akármilyen "gazt” nem alkalmazhattak rajtuk, hiszen a kuruzslásért akár a fejükkel is fizethettek az orvoslóik. 

A Budapesti Corvinus Egyetem Kertészettudományi karán működő Gyógy, -és Aromanövények Tanszék kutatói a Traditional and wild projekt keretében többek között az egyes gyógynövényekkel kapcsolatos tradicionális tudást, így a rozmaring hatóanyag-tartalmát vizsgálták. 

A népi gyógyászatban görcsoldónak is használják. 

 

 

Zöldtea kivonat  

 

Jótékony hatást fejt ki a bőrgyulladások és sérülések mérséklésével. Öregedésgátló hatóanyag, ráncmegelőző hatással. Jelentős polifenoltartalmának hála, a bőr számára egy sor jótékony hatást fejt ki, abban a rétegben lép fel, ahol a kollagén és az elasztin található. 

A hagyományos és természetgyógyászat is számos jótékony hatását írja le.

 

A zöldteának számtalan jótékony hatása van, amit a népességen végzett tanulmányok, az állatokon és sejtkultúrákon végzett kísérletek és az emberi alanyokon végzett klinikai tanulmányok is alátámasztanak. 

•    A zöldtea gazdag egészséges polifenolokban, különösen az EGCG-nek nevezett katekinben, amely egy erős antioxidáns. 

•    A zöldtea segít a rák, szív- és érrendszeri problémák, cukorbetegség, elhízás, Alzheimer-kór és más neurológiai degeneratív betegség, valamint bakteriális és vírusos         fertőzések,   és más problémák megelőzésében és kezelésében. 

• A zöldtea számos dologra van jótékony hatással: például meggátolja a rák kialakulását és hozzájárul ahhoz, hogy a szív egészséges maradjon, amit átfogó kutatások is igazolnak,   amelyeket a sejtkultúrák és állatokon végzett kísérletek során végeztek.A laboratóriumi tanulmányok azt is kimutatták, hogy a zöldtea véd az agysejtek pusztulása, a bakteriális és   vírusos fertőzések, allergiák, ízületi gyulladás és a csontok csökkentett ásványi anyag sűrűsége, valamint más egészségügyi problémák ellen.  

 

Emberi önkénteseken végzett klinikai vizsgálatok során kiderült, hogy a zöldtea erősíti az immunrendszert és megakadályozza a megfázás és influenza tüneteinek kialakulását. 

A japánoknál a zöldtea fogyasztását a hosszú élettel kapcsolják össze. 

Pon Velayutham Anandh Babu, PhD, aki egy doktorátus utáni tudományos munkatárs a Blacksburgban található Virginia Műszaki Főiskola és Állami Egyetemen, azt nyiltkozta: „A legújabb tanulmányok szerint a zöldtea számtalan módon hat jótékonyan a szív- és érrendszerre, a rákra, a cukorbetegségre és az ezzel kapcsolatos komplikációkra, valamint a szájra is. Sok tanulmány számol be a zöldtea vérnyomáscsökkentő, antibakteriális, vírusölő és neuroprotektív hatásairól.” forrás: pubmed.gov

 

Gyömbér kivonat

 

Az egyik legnagyszerűbb gyógyító hatású fűszernövény. 

Hányingerellenes, görcsoldó, gyulladáscsökkentő, köhögéscsillapító, valamint mikrobaellenes hatásokkal is bír.

Jelentősebb mennyiségben  tartalmaz A-, C-, E- és B-vitaminokat, magnéziumot, foszfort, káliumot, vasat és cinket. vírus- és baktériumellenes hatóanyagok is találhatóak, csökkenti a lázat és csillapítja a köhögést. 

az emésztőrendszer hatékony működését támogatja, azáltal, hogy elősegíti a nyál és a gyomornedvek kiválasztását, így csökkentve a puffadást és velejáró diszkomfort érzetet. 

Az immunfunkciókra gyakorolt hatása a szervezet védekezőképességének erősítésében nyilvánul meg. 

 

A fő hatóanyaga a gingerol nevű vegyület.

A japán Toyama Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem kutatói azt találták, hogy a gingerol vegyületek stimulálják a véredények összehúzódását.  forrás: hu.xcv.wiki/wiki/University_of_Toyama

 

Hatékonyan csökkentheti a vastagbélrák és a végbélrák kockázatát, valamint beindítja az úgynevezett programozott sejthalált, ami elpusztítja a rákos sejteket.

Utóbbi hatását főként a petefészekrák esetében fejtheti ki.

A gyömbér ráadásul antioxidánstulajdonságokkal is rendelkezik, ennek köszönhető, hogy semlegesíti a különböző gyulladásokat, szív- és érrendszeri megbetegedéseket, korai sejtöregedést, illetve rákot okozó szabad gyököket. Antibakteriális hatóanyagai révén a gyömbér a gyomorfekély és gyomorrák kialakulásáért

felelőssé tehető Helicobacter pylori baktériumot is elpusztítja. 

 

 

9 komponens komplett ára mindössze

38 300 HUF / 200db doboz

 

képre kattintva a céges oldalon visszahívás kérés, megrendelés:

 

 

 

 

Tanácsadás és termék rendelés

Amennyiben kitöltöd az űrlapot, a megjegyzés rovatban megírhatod legfontosabb kérdésedet, hamarosan válaszolok és felhívlak.