Az élet a belekben lakozik

D vitamin Pre es probiotikumokkal

A D-vitamin, a napfény élet vagy halál kérdése  

Kattints a képre a részletekért!

 

D-vitamin + Calcium + prebiotikum + probiotikum


 

 

Zsírban oldódó vitaminok csoportjába sorolható. A D3-vitamin a máj által előállított dehidrokoleszterinből a bőrben napfény hatására képződik. 

A D-vitaminnak van egy jellegzetessége: kialakulásához a bőrünket érő napsugárzásra van szükség, az ultraibolya sugarak egyikének különösen megvan az a képessége, hogy a bőrön belüli szteroidokat D-vitaminná alakítsa. 

A vesék és a máj teszik teljessé az ultraibolya sugárzás pozitív hatását és adják meg a lehetőséget a D-vitamin számára, hogy kifejthesse tevékenységét és átalakulhasson aktív formájába. Sokan inkább hormonnak tekintik a D-vitamint, mint valóságos vitaminnak. Azon anyagok egyikének, melyet a belső elválasztású mirigyek állítanak elő.

Legfőbb természetes forrásai: halmájolaj, szardínia, hering, tonhal, lazac, tej és tejtermékek.

 

9 komponens   ÉLŐFLÓRÁRAL


Miért fontos a D-vitamin? 

A D-vitamin hozzájárul a vér normál kalciumszintjének fenntartásához, a kalcium és a foszfor normál felszívódásához, hasznosulásához. ( A foszfor részt vesz a normál csontozat fenntartásában.) Szerepet játszik a sejtosztódásban, hozzájárul az egészséges izomfunkció, csontozat, a normál fogazat fenntartásához, illetve az immunrendszer normál működéséhez. 
 

Calcium 

A szervezetben több a kalcium, mint bármilyen más ásványi anyag. A kalcium és a foszfor együttesen felelős az egészséges csontokért és fogakért. Az emberi test kalciumtartalmának főtömege a csontokban és a fogakban található. A felnőtt ember csontjai kalciumtartalmának 20%-a évente felszívódik és újrapótlódik. Felszívódásához a szervezetnek elegendő mennyiségű D-vitaminra van szüksége. 

Ezen felül fontos feladatot lát el az ingerlékenység szabályozásában és az izomműködésben. Különleges körülmények esetén, mint pl. a terhesség, utánpótlásra lehet szükség. Legfőbb természetes forrásai: tej és tejtermékek, valamennyi sajtféle, szardínia, lazac, dió, napraforgómag, zöldfőzelékek. 
 

Miért fontos a Kalcium? 

Hozzájárul a izomműködéshez, az emésztőenzimek normál működéséhez. Részt vesz a normál véralvadási folyamatokban, a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, a normál ingerületátvitelben. A kalcium szükséges a normál csontozat és fogazat fenntartásához. Ezen kívül szerepet játszik a sejtosztódási folyamatokban és a sejtek specializációjában. 
 

+Inulin és élőflóra

 

Hatóanyag összetétel


 

Ár/érték arány


Összehasonlítás 2 piacon kapható termék + probiotikum egy éves adagja az OneYear D-vitamin+Calcum-al. 

Megtakarítás itt is jelentős!

 

 

 

Tanácsadás és termék információ

Amennyiben kitöltöd az űrlapot, a megjegyzés rovatban megírhatod legfontosabb kérdésedet, hamarosan válaszolok és felhívlak.