Az élet a belekben lakozik

C vitamin Pre és probiotikummal

C-vitamin+acerola+csipkebogyó+D-vitamin  

Prebiotikum + probiotikum

 

Ez az étrend-kiegészítő megkapta az Érték és Minőség Nagydíjat 2021-ben is!
Ezzel együtt már 24 termékünk érdemelte ki ezt a megtisztelő védjegyet, amely garancia
a minőségre valamint arra, hogy a lehető legjobb étrend-kiegészítőt használj egészséged
megőrzése érdekében.

Élőflóra+   C-vitamin komplex

 

Miért fontos a C-vitamin? 
A C-vitamin hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, az idegrendszer és az immunrendszer normál működéséhez. 

A normál kollagénképződéshez is hozzájárul a C-vitamin, ezen keresztül a bőr, az erek, a porcok, a csontozat, a fogak és a fogíny normál állapotának fenntartásához. 

Segít a fáradtság és kifáradás csökkentésében, hozzájárul az E-vitamin redukált formájának regenerálásához, illetve fokozza a vas felszívódását. 

Hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, illetve az immunrendszer normál működéséhez intenzív testmozgás alatt vagy azt követően.

 

 

  Hatóanyag összetétel

 

A természetben előfordulva a csipkebogyó 

A csipkerózsa ősidők óta a virágok királynője, azonban a gyógynövények között a nemes növény csak akkor válik érdekessé, amikor a pompás szirmok már elhullottak és a termése, a kisebb cseresznyényi nagyságú csipkebogyó beérett. A csipkebogyót akkor gyűjtik, amikor már élénkpiros színű, de még rugalmas, azaz az első fagyok előtt. A csipkebogyó vagy hecsedli legértékesebb hatóanyaga az aszkorbinsav. A csipkebogyó kedvező összetétele és kellemes íze miatt gyógy és élelmiszernövényként egyaránt felhasználást nyer. Teaként vagy lekvárként fogyasztva is érvényesülnek előnyös, élettani hatásai. Ideális étrend-kiegészítő. 

 

A természetben előfordulva az acerola 

Az acerola vagy más néven barbadoszi cseresznye akár öt méter magasra is megnő, lombhullató fa, amely nagy mennyiségű, 1-2 cm átmérőjű, piros gyümölcsöt terem. A gyümölcsök puhák, lédúsak, kellemes zamatúak. A acerola fa vadon nő, de Közép-Amerikában, Dél-Amerika északi vidékein, Brazíliában és Jamaicában is termesztik. A gyümölcs értékét elsősorban az adja, hogy jelentős mennyiségben tartalmaz C-vitamint. Ez az érés során csökken, ezért a kereskedelmi forgalomba hozandó gyümölcsöt még zöld állapotában szüretelik le. 

Miért fontos a D-vitamin? 

A D-vitamin hozzájárul a vér normál kalciumszintjének fenntartásához, a kalcium és a foszfor normál felszívódásához, hasznosulásához. (A foszfor részt vesz a normál csontozat fenntartásában.) Szerepet játszik a sejtosztódásban, hozzájárul az egészséges izomfunkció, csontozat, a normál fogazat fenntartásához, illetve az immunrendszer normál működéséhez. 

+Inulin és élőflóra

 

11 komponens 6 probioikum komplett ára mindössze

3 132 HUF / hónap

A doboz 365db egyenként becsomagolt terméket tartalmaz! Ára 38.100Ft

Egy összegben, vagy kamatmentes részletre is megvásárolhatod!

 

EZT TUDNOD KELL:  C-vitamin tévhitek:

Az emberek elkezdenek C-vitamint vásárolni, felkészülni a téli hónapokra. Így kérik, Cvitamin minimum 1000mg-ost. Már tudják, hogy pótolni kell. De vajon azt tudják, mit is vesznek?? Sokan nem! Szintetikus Aszkorbinsavat. A gyártók ki is használják a tudatlanságot. 

Sokkoló igazság a szintetikus vitaminokról : 

A szintetikus vitaminok, kémiai hasonmások, amiket ma majdnem minden egyes gyógyszermárkában forgalmaznak, veszélyesek lehetnek az egészségünkre. Például a C vitamin (ascorbic acid) szintetikus formája megvastagítja a szív artéria falait 2.5-szeresen, ami szívbetegséghez vezethet. Az A, E, B, stb. vitaminok szintetikus formája is legalább ennyire veszélyes lehet.

A legtöbb piacon levő vitamin, amit most gyártanak, inkább szintetikus vitamint tartalmaz, mint teljes vitaminokat, amit zöldségből vagy gyümölcsből nyernek, mivel a szintetikus vitaminokat sokkal olcsóbb előállítani.

Jó példa erre a C-vitamin. A szintetikus Cvitamin csak aszkorbinsavat tartalmaz, vagy aszkorbátot, ami az aszkorbinsav kevésbé savas formája. A természetes C-vitaminban azonban nem csak aszkorbinsav van, hanem rutin, bioflavonoidok (P-vitamin), K-faktor, J-faktor, P-faktor, tyrosináz és aszkorbinogen. Ha csak a szintetikus C-vitamin tablettát alkotó aszkorbinsavat vesszük magunkhoz, szervezetünknek máshonnan (mondjuk a testszövetekből) kell elvennie a teljes C-vitamin komplexum többi alkotórészét. Ha ehhez nem áll elegendő tartalék rendelkezésre, (s nem áll!) az aszkorbinsav önmagában nem biztosítja azokat az előnyöket, melyekre a teljes C-vitamin képes. Némi keringés után a fel nem használt aszkorbinsav a vizelettel kiürül. Ezért sárgás! Akármennyibe kerül, ezért DRÁGA!

Példa egy híres gyártó természetesnek tűnő C vitaminjáról:

"Natúr C-vitamin 1500 mg csipkebogyóval""" - 1500 mg aránylik a 20 mghoz. Összetevők: aszkorbinsav, fényezőanyagok: hidroxi-propil-metil-cellulóz, polivinil-alkohol, csomósodást gátló anyag: magnézium-sztearát, sűrítőanyag: hidroxi-propil-metil-cellulóz, tömegnövelő szer: mikrokristályos cellulóz, habzásgátló anyag: szilícium-dioxid, csipkebogyó." egyáltalán nem hangzik jól!

A OneYear C-vitaminjában, nem véletlenül van Csipkebogyó és Acerola! 500mg Aszkorbinsav aránylik az 50-50mg Acerola csipkebogyóhoz! Ami a beépülést garantálja. 

+ D-vitamin, és 6féle probiotikum (élőflóra) emelt csíraszámban és Inulin, ami prebiotikum és felelős a probiotikumok beépülésért. 
Mindezt kíváló ár/érték arányban!! Kapszula anyaga természetes, csicsókából készül. S nincs tele mindenféle fényezővel, tömegnövelővel, sűrítőanyaggal stb. 

Vegyél olyan C-vitaminos készítményt ami hat is!!

Például NICS C-vitamint

 

Törzsvásálói kártya igénylés:

Feltétel: Minimum 1 éves termék megvásárlása, ingyenes regisztráció, ajándék katalógus és vevőkártya

Miért éri ez meg neked? Mert a második rendelésedtől, amit a saját vagy rokonaid, barátaid után minimum 18%  kedvezmény iródik jóvá.

Termék információ, vagy rendelés leadás:

Schnabl Mariann +36703368009 info@multi-probiotikum.hu

VAGY A KÉPRE KATTINTVA A HIVATALOS OLDALON:

 

 

 

visszahívás-rendelés

Tanácsadás és termék rendelés

Amennyiben kitöltöd az űrlapot, a megjegyzés rovatban megírhatod legfontosabb kérdésedet, hamarosan válaszolok és felhívlak.