Az élet a belekben lakozik

Beauty szepseg egeszseg

a szépségedért és egészségedértA képre kattintva a cég hivatalos oldala

Ez az étrend-kiegészítő megkapta az Érték és Minőség Nagydíjat 2021-ben is!
Ezzel együtt már 24 termékünk érdemelte ki ezt a megtisztelő védjegyet, amely garancia
a minőségre valamint arra, hogy a lehető legjobb étrend-kiegészítőt használj egészséged
megőrzése érdekében.

 

Sok szépség termék van a piacon, hiszen ki ne szeretne fiatal maradni, bársonyos üde bőrrel, egészséges hajjal, körmökkel rendelkezni?

A környezeti ártalmak, egészségtelen ételek, a stressz és még sorolhatnám, mind rossz hatással vannak bőrünkre, hajunkra, egész szervezetünkre.

Ez a termék összetételében páratlan, egyedi a piacon.

29 összetevőjével, probiotikum + prebiotikum tartalmával a luxus cikkek közé tartozik.

29 összetevő ebből 4 probiotikum 

 

A doboz 200db egyenként becsomagolt terméket tartalmaz! Ára 32.000Ft

  Nekem a "szépség " kapszula csúcs!

 


Nekem a "szépség " kapszula csúcs!
Igazából úgy nem is gondoltam rá,csak szedem,szedem...mindenki mondja milyen szép az arcom...ahhh botoxolni sem voltam már egy éve(fél évente mindig megyek) de én is észrevettem,hogy igazából azért nem megyek mert nincs rá szükség...esküszöm akkor gondolkoztam ez a kapszula hatása!!!!
Még van belőle ,de most odamentem ,hogy megszámoljam mennyi...és most olvasom napi 3/1 a javasolt,én meg 1-et szedek
Na mától 3-at!

Farkas Rita, Budapest
 

 

 

KOLLAGÉN a leghatékonyabb haj-, bőr- és körömtáplálék, a kozmetikumok mit sem érnek, ha nem támogatod meg azok hatását belülről. Segít újra építeni az elkoptatott porcokat.

40 éves kor körül elvész a szervezet kollagén állományának 30 %-a, 50 éves kor körül pedig már a 60 %-a.

Öregedés-gátló hatású. Sajnos, kb. 25 éves kor után a kollagén-termelés fokozatosan csökken. Ennek eredménye a ráncosodás, bőrszárazság, a körmök és a haj töredezése, az izületek ropogása és fájdalma. Elkezdődik az elkerülhetetlen öregedési folyamat, ráadásul a fájdalmak ellen felírt nem-szteroid gyulladásgátlók is csökkentik az inak kollagén-tartalmát.

HIALURONSAV összetett hatása miatt nyugodtan nevezhetjük a fiatalság elixírjének is. Míg külsőleg alkalmazva csak a felhám vízháztartását lehet vele pozitív irányba befolyásolni, belsőleg fogyasztva a mimikai ráncok feltöltésére, a mélyebb ráncok enyhíté- sére, az ízületi porcok olajozására és sebek, fekélyek gyógyulására

Omega-3 zsírsavak mindig is jelen voltak az emberiség táplálkozásában, azonban a szervezetben betöltött szerepüket csak az elmúlt évtizedekben ismerték fel. Az Omega-3 egyike a két legjelentősebb esszenciális zsírsavnak, azaz a szervezetünk nem tudja előállítani, így külső forrásból, táplálék útján kell beszereznünk.

PABA-ról régebben azt tartották, hogy a B-vitaminok (B10) közé tartozik. Ma már tudjuk, hogy közvetlenül nem életfontosságú tápanyag, de bizonyos mikroorganizmusok (bélbaktériumok) számára nélkülözhetetlen. Ezek a baktériumok hozzátartoznak a szervezet ún. normál flórájához, sőt, mint fentebb említettük, hasznot is hajtanak, pl. vitaminokat termelnek és visszaszorítják a kórokozó baktériumokat. A PABA e jótékony baktériumokon keresztül hat előnyösen a szervezetre.
Meggátolja és bizonyos esetekben meg is szünteti a ráncok kialakulását, valamint a bőr tónusának elváltozását. Megkönnyítheti a vörösvérsejtek kialakulását.
Segíthet megakadályozni a trombózis kialakulását.

fitoösztrogének olyan növényi eredetű vegyületek gyűjtőneve, amelyek képesek a női nemi hormonhoz hasonlóan, a szervezet ösztrogén receptoraihoz kötődni és ott hatást kiváltani. Alkalmazásuk során ritkábban fordulnak elő pl. kardiovaszkuláris betegségek, hormonfüggő daganatok. Szerepük az oszteoporozis, menopauzás szímptómák, mell-, vastagbél- és prosztata rák megelőzésében is kimutathatók.

 

Tapasztalat


Legelőször azt gondoltam, na ez egy újabb termék a piacon, szedtem már sokfélét, amit reklámoztak, de nem sok eredménnyel.
Aztán észrevettem a változásokat. A hajam, bőröm érezhetően, láthatóan változott. Nagyon száraz a bőröm, rengeteg testápolót kellett használnom, az alsó lábam ha nem kentem, szinte pikkelyes volt. Most sokszor elfelejtek testápolót használni, de azért, mert nem kell.
A hajam töredezett volt, most selymes tapintású. Nem tudom ez is ennek tulajdonítható, de sokkal jobb az emésztésem, nem puffadok. Azt mondták ez a probiotikumnak köszönhető. Mindenesetre, örülök, hogy kipróbáltam, adtam egy esélyt ennek.

 

Szalai Brigitta, Érd

 

Tanácsadás és termék rendelés

Amennyiben kitöltöd az űrlapot, a megjegyzés rovatban megírhatod legfontosabb kérdésedet, hamarosan válaszolok és felhívlak.