Az élet a belekben lakozik

4 ALGA elofloraval

4 féle ALGA + Prebiotikum+probiotikum

Ez az étrend-kiegészítő megkapta az Érték és Minőség Nagydíjat 2021-ben is!
Ezzel együtt már 24 termékünk érdemelte ki ezt a megtisztelő védjegyet, amely garancia
a minőségre valamint arra, hogy a lehető legjobb étrend-kiegészítőt használj egészséged
megőrzése érdekében.

Az algák a Földön található egyik legerősebb életformák, melyeket az emberiség már évszázadok óta természetes jótékony hatású táplálék-kiegészítőként fogyaszt. A természetes eredetű alga fajták a magas vitamin-, ásványi anyag-, antioxidáns- és a fehérje tartalmuk miatt közkedveltek.

  A klorella alga rendelkezik sugárzásellenes hatással is!
 

 

Spirulina (Spirulina Platensis)

A spirulina alga, vagy más néven spirulina platensis egy soksejtű fonal, amely spirálszerűen feltekeredik, azonban ezt a cérnaszerű algát nem a növények, hanem a baktériumok közé sorolják. Nagy mennyiségben fordul elő szubtrópusi, illetve trópusi vizekben. A spirulina algának nincsen erős sejthártyája, ezért a szervezet könnyedén juthat hozzá a benne lévő létfontosságú vegyületekhez, emellett erős antioxidáns tartalmú. Természetben előfordulva tartalmaz kalciumot, magnéziumot, szilíciumot, cinket. Leginkább a sötét, zöld levelű zöldségekben található meg.

A Spirulina mikroalga talán a világ legjobb vaspótlója, mivel 10 gramm Spirulinában 10 mg vas is lehet. Ráadásul a Spirulina felszívódása szervezetünkben 95% körüli, vagyis majdnem 100%-osan hasznosul testünkben.
A vas nélkülözhetetlen a vérképzéshez, ám a Spirulinában található klorofill is kiemelkedő módon támogatja a vérképzést.
Továbbá a klorofill nagymértékben dúsítja a vérünket oxigénnel is, de a vörösvérsejtek mennyiségét is jelentősen fokozza, akár a duplájukra is, amivel szintén fellép a vérszegénység ellen.
A klorofill javítja a vérkeringés hatékonyságát, ezáltal minden egyes sejtünket vitalizálja. A véredények kitágításával pedig kedvezően befolyásolja a vérnyomást és a szívműködést is!

Klorella (Chlorella Vulgaris)

A Chlorella pyrenoidosa nevű egysejtű mikroalga az édesvizekben fordul elő. Kis mérete ellenére igazi erőmű. Természetben előfordulva gazdag vasban, magnéziumban, káliumban, szelénben, cinkben, C-vitaminban és B-vitaminokban, valamint olyan aminosavakat tud előállítani, amire a szervezetünk magától nem képes.

Érdekesség

A klorella alga rendelkezik egyfajta sugárzásellenes hatással is. A japán Ichimura orvos 1973-ban bevizsgált állatoknál megfigyelte, hogy napi 8 gramm klorella alga hatására megnőtt a testükben a kadmium, azaz a radioaktív anyag ürítése.

Kőalga (Lithothamnium calcareum)

A kőalga vagy más néven Lithothamnium calcareum Nyugat-Európa magas ásványtartalmú, kristálytiszta vizeiben honos. A 19. századtól kezdve tartják növényként számon. Az élő kőalga vörös színű, de szárítás után színe fehérré változik. Érdekessége, hogy rendkívül lassan nő, évenként csupán 1 millimétert. Jelentősége ennek a mikroalgának, hogy természetben előfordulva igen magas a kalcium tartalma, összetételének több mint 34%-át természetes, tiszta kalcium képezi. Emellett viszont nagyon gazdag még magnéziumban, vasban és más nyomelemekben is, mint például cink, kobalt, jód és szelén.

Asztaxantin (Haematococcus Pluvialis)

A Haematococcus Pluvialis elnevezésű mikroalga termeli a legnagyobb mennyiségben az asztaxantint a természetben. Ez az édesvízi alga kb. 0,1 mm nagyságú. A zöld algák családjához tartozik a vérben gazdag Haematococcuss Pluvialis, amely erős napsugárzás vagy tápanyaghiány esetén nyugalmi állapotba kerül és vérvörösre pigmentálódik. A vörös szín fő okát, az asztaxantin karotionidot 1944-ben Tisher angol biokémikus azonosította. Később a természetes asztaxantin a „világ legerősebb antioxidánsa”-ként vált ismertté.

Érdekesség

Az asztaxantin termelésének folyamata a környezeti stresszhatások által kiváltott természetes reakció. A védőfunkcióinak köszönhetően, akár több mint 40 évig is kibírják táplálék és víz nélkül az algák, így a nyári hőséget vagy a téli, jeges hideget is túlélik. Akkor nyerik vissza zöld és aktív állapotukat, amikor az életkörülmények újra megfelelőek lesznek számukra.

+Inulin és élőflóra

 

10 komponens élőflórával  

9 komponens komplett ára mindössze

25 300 HUF / 200db doboz

 

Kíváló ár/érték arány!

képre kattintva a céges oldalon visszahívás kérés, megrendelés

 

Tanácsadás és termék rendelés

Amennyiben kitöltöd az űrlapot, a megjegyzés rovatban megírhatod legfontosabb kérdésedet, hamarosan válaszolok és felhívlak.